A Hajdúvitéz Rendezvényszervező és Szolgáltató Nonprofit Kft. Hajdúhadház Város Önkormányzatának száz százalékos tulajdonú gazdasági társasága.

Tevékenységünk igen sokrétű, többek között cégünk látja el a közművelődési, illetve a szociális-, óvodai- és iskola étkeztetési feladatokat Hajdúhadház városában. Ezen felül rendezvények – kulturális- és szakmai előadások, kiállítások, tematikus konferenciák, workshopok, könnyű– és komolyzenei programok szervezési és kivitelezési feladatait, illetve a Hajdúhadházi Lapok teljes előkészítő és nyomdai munkáinak kivitelezését látjuk el, valamint megvalósítjuk az önkormányzat által megpályázni kívánt konstrukciók előkészítését és az elnyert pályázatok lebonyolítását.
A Hajdúvitéz Kft. piaci szereplőként is tevékenykedik, az időszakos kereskedelmi tevékenységek mellett az Ezerjó Vendégház üzemeltetését, céges és magánrendezvények, esküvők szervezést, illetve egyéb ingatlanok hasznosítását és üzemeltetését végzi.

Küldetésünknek tekintjük, hogy igényes szolgáltatásokat nyújtsunk a városban élő lakosság életminőségének javítása érdekében, valamint városfejlesztési-, és kulturális tevékenység ellátásával hozzájáruljunk Hajdúhadház folyamatos és lendületes fejlődéséhez.